söndag 6 april 2008

Kort från VänerScrappen

I helgen ordnade Liza på Pysselakuten VänerScrappen nr 2. Det var jätteroligt, tack Liza & dina medhjälpare!!!!! Det gjordes mycket fint vid varje bord & själv lyckades jag åstakomma lite mer än vid förra träffen. Tack till alla trevliga vid mitt bord (och alla andra förstås)!!! Här är mina alster jag gjorde. Några är till olika tävlingar och de två korten med bokmärke är till min demovisning. Jag visade hur man kunde göra presentpåsar och talade om hur man gör kort med bokmärke i ett och samma kort. Tyvärr så blev inte korten på presentpåsarna så bra men kanske vid ett senare tillfälle, så att jag kan visa dem för er.
Här är ett grattis kort. Stämplar från magnolia. Text stansad med Maggie och små fotohörn, alltihop QK. Blomcirkeln är stansad med revolution där jag sedan har gjort hål i hela cirkeln. Detta har jag liftat från Elina. Texten är 3D lackad.

Detta är gjort efter kategorin vårkort där man skall känna att kortet är vårigt. Det som ingick i tävlingen var att kortet skulle ha någon form av blommor, blad och band. Text är stansad med QK Maggie, stämpel från hänglar och så har jag färglagt med distresser.
Här är ett kort efter en kortskiss. Stämplar från hänglar och magnolia (morsdag stämpeln). Färglagt med distresser.
Här är ett kort till en tekniktävling där man skulle använda sig av fyra av de nämda teknikerna eller dekorationerna. Här är killen från hänglar och getingen, flärpen och blommorna från magnolia. Det stora g:et har jag ritat av från en cardstock bokstav på vanligt cardstock som jag sedan chalkat. Jag har även satt en knapp med brunt flossband i och satt glitterlim på blommorna. (G)rattis (Maggie) och eklöven är stansat med QK .

Här är korten med bokmärke i. Stämplar är från hänglar och magnolia (swirlen). Texten (Metro) och myrorna är stansat med QK. Färglagt med distresser och så har jag lagt glitterlim i swirlarna.

Här har jag använt både hänglar och magnolia stämplar. De från magnolia är fjärilarna och bokhögen. Har färglagt med distresser och satt glitterlim på vingarna, blommorna och fjärilarna. Snigeln och fjärilarna är fästade med 3 D kuddar. Texten är stansat med QK Katie.

4 kommentarer:

Nina Grann sa...

Jättefina kort som vanligt syster yster!!
Nina

Nina Grann sa...

Tjenis igen gav dig en "award" kolla in på min blogg så får du se
Nina

Heidi sa...

Så mange nydelige kort det var i bloggen din. Her kommer jeg gjerne igjen! Håper det er greit at jeg legger en liten link til siden din?

Klem fra Heidi

Lim sa...

Oh, my Gosh.. Are ever do a bad card?. These are gorgeous. I love your style.
I'm glad that I found your job. You do a great job and your blog really rocks!!!.