söndag 30 mars 2008

Babykort



Detta kort är till min vän Malins syster och hennes sambo som precis fått en liten flicka! Jag har gjort både fram och baksida. Stämplarna är från hänglar. Tags och blomcirkel är stansat med revolution. Bladen är stansat med QK. Jag har 3-D lackat namnet och färglagt med distresser.

Grattiskort


Både flickan med vagnen och nallen är nya stämplar från hänglar (våren -08). Jag har färglagt med distresser. Grattis, knappen på bandet och nallens rosett är 3-D lackat. Grattis är stansat med QK Marisa, även noterna är QK.

torsdag 27 mars 2008

Kram


Hej igen! För alla er som undrar vart jag hållit hus så har jag haft influensa. Jag har varit riktigt dålig i två veckor och är fortfarande inte helt okej. Det har inte ens blivit något pysslande, men i kväll orkade jag få ihop en kort. Blev inte riktigt nöjd! Har ingen riktig inspiration ännu men det kommer väl tillbaka. Jag visar kortet i alla fall. Stämpeln är från hänglar och är ny för våren. Kram är stansat med QK Marisa även bladen (som syns väldigt dåligt) är QK. Blommorna är retro medium. Jag har färglagt med distresser.

tisdag 11 mars 2008

Hej


Här är ett "ha bra" kort gjort efter färgutmaningen (lila & orange) v10 hos kortifokus. Killen är en hängelstämpel, blommorna och swirlen är från magnolia. H:et har jag skurit ut efter en mall (nån gammal cardstock) och de andra bokstäverna är QK Maggie. Myrorna är också stansade med QK. Färglagt med distresser.

måndag 10 mars 2008

Påskkort & tändsticksask



Ett nytt påskkort & tändsticksask blev det i går kväll. Stämplarna är från magnolia. Jag har färglagt med distresser. Fjädern & ägget som tjejen sitter på är färglagda i grönt men syns tyvärr lite dåligt i scannern. På äggen har jag duttat glitterlim i olika färger.

söndag 9 mars 2008

Grattiskort


Detta är ett kort gjort efter färgutmaning v. 9 hos Kort i fokus . Stämpeln är från hänglar, grattis är stansat med QK Marisa, även blad & stjärnor är QK. Blommorna är stansade med retroblomma mellan & liten. Färglagt med distresser.

Tändsticksaskar



Här är två gamla tändsticksaskar som jag gjort. Den första är gjord av magnolia grodstämpel där jag klippt bort kronan på två stycken. Den andra är gjord av en hängelstämpel där jag har satt 3D-lack på de röda knapparna.

Dörrskylt


Detta är en dörrskylt som jag gjort åt min son. Den är gjord av spillpapper, stämplar från magnolia, text stansat med QK Maggie & färglagt med distresser. Stjärnorna är stansade med QK och så har jag lagt på 3D-lack.

lördag 8 mars 2008

Grattiskort


Detta är ett beställnigskort som jag gjort åt en vän. Handuksstämpeln är från magnolia, kocken från hänglar. Jag har klippt bort lite hår så att det ser ut som en kille istället för en tjej. Datum stämpeln är från inkywings. Namnet är stansat med QK Katie och siffrorna QK Marisa.Färglägningen är gjord med distresser.

Gamla kort






Här kommer några gamla kort som är gjorda efter skisser hos http://www.kortifokus.se/ .

Kärlekskort


Ett kort som är gjort efter månadsutmaningen i februari hos http://www.pysselakuten.se/ där temat var kärlek. Detta fick min syster och hennes sambo i förlovningspresent.